avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bac pierduta de facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bac pierduta de facultate

am ajuns intr-o situatie neplacuta si anume: facultatea la care unt inscris mi-a pierdut originalul diplomei de bacalaureat . ce pot face in situatie avand ca fara original voi fi i situatia in care nu voi putea da un examen pentru un job? precizez ca facultatea amana aceasta chestiune de 2 luni de cand am aflat ca au pierdut-o
Cel mai recent răspuns: flavio22g , utilizator 20:00, 30 Noiembrie 2010
Solicitati oficial decanului unitatii de invatamant sa dispuna masurile legale
Veti sesiza degeaba tot decanatul si senatul universitatii.
Tot dvs. personal va trebui s-o rezolvati.
Mergeti la liceul unde ati terminat, acolo exista o copie a diplomei, si faceti cerere sa va elibereze o copie certificata.
Bineinteles ca va trebui s-o declarati mai intai pierduta la ziar.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Marcel Mihalache, Avocat
treaba este cam complicata fiindca a trebuit sa fac un drum de la deva pana la bucuresti PE BANII MEI si pt asta cine ma despagubeste ca am mers degeaba si cine suporta cheltuielile ce revin di eliberarea unei noi diplome ? pot face ceva in acest sens? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bac pierduta de facultate flavio22g flavio22g am ajuns intr-o situatie neplacuta si anume: facultatea la care unt inscris mi-a pierdut originalul diplomei de bacalaureat . ce pot face in situatie avand ca ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat BanicaGheo BanicaGheo M-am inscris la o facultate in 2008 (Spiru Haret) si am abandonat dupa 1an, am cerut diploma de bacalaureat in 2010 si mi-au spus ca nu o gasesc. Cum mai pot ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)