avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de bac pierduta de facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de bac pierduta de facultate

am ajuns intr-o situatie neplacuta si anume: facultatea la care unt inscris mi-a pierdut originalul diplomei de bacalaureat . ce pot face in situatie avand ca fara original voi fi i situatia in care nu voi putea da un examen pentru un job? precizez ca facultatea amana aceasta chestiune de 2 luni de cand am aflat ca au pierdut-o .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:57, 29 Noiembrie 2010
Sesizati oficial decanului universitatii sitiuatia cu care va confruntati si soliciati dispunerea masurilor legale
va trebui s-o dati pierduta in monitorul oficial si sa solicitati alta de la liceul care v-a emis-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bac pierduta de facultate flavio22g flavio22g am ajuns intr-o situatie neplacuta si anume: facultatea la care unt inscris mi-a pierdut originalul diplomei de bacalaureat . ce pot face in situatie avand ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat BanicaGheo BanicaGheo M-am inscris la o facultate in 2008 (Spiru Haret) si am abandonat dupa 1an, am cerut diploma de bacalaureat in 2010 si mi-au spus ca nu o gasesc. Cum mai pot ... (vezi toată discuția)
Refuzul eliberãrii diplomei de bacalaureat de cãtre facultate delippity delippity Bună ziua! Sunt student în primul an la Facultatea de Jurnalism în regim cu taxă. Am fost exmatriculat datorită faptului că nu m-am prezentat la ... (vezi toată discuția)