avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat

M-am inscris la o facultate in 2008 (Spiru Haret) si am abandonat dupa 1an, am cerut diploma de bacalaureat in 2010 si mi-au spus ca nu o gasesc. Cum mai pot sa recuperez diploma, am inteles ca se poate face plangere ?
Cel mai recent răspuns: BanicaGheo , utilizator 23:02, 22 Decembrie 2013
formulati o Cerere scrisă (în două ex.) și o depuneti :
1) direct Registraturii Generale a Universitatii . . . , oprind un ex. înregistrat;
2) sau, postal, recomandat cu Confirmare de primire ;
Au obligatia legală de a vă comunica în scris un răspuns în interiorul a 30 de zile de la primire.
Nu trebuia sa la dati diploma in original. diploma de bacalaureat sa da in copie legalizata.
Insistati sa va dea diploma, faceti plangere la Rector, Decan. Daca au pierdut-o va trebui sa mergeti unde ati facut liceul si sa solicitati un duplicat. Nu este scump.
dacă vă comunica pierderea diplomei, să le solicitati să suporte consecintele : să obtii un duplicat, trebuie publicat în M.O =taxă.Ca să ti se elibereze un duplicat de către liceu=taxă.Trebuie să obtii un exemplar al respectivului MO=contra cost. Fotografie=costă.Timpul pierdut = costă etc etc
Va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari diplome spiru haret adriana rus adriana rus am terminat anul trecut psihologia la id spiru haret si doream sa aflu cum intru in posesia diplomei de bacalaureat si mi s-a spus ca nu se elibereaza numai cu ... (vezi toată discuția)
Pierdut diploma bacalaureat IONESCU_LAURA IONESCU_LAURA Buna seara o intrebare am pierdut diploma de bacalaureat cum pot intra in possesia uneia noi ? o gasesc la liceu? mersi (vezi toată discuția)
Diploma de licenta a universitatii spiru haret Mirelar Mirelar Am terminat facultatea de Filosofie - Jurnalism id in anul 2008 , in anul 2005 cand am depus o serie de acte pentru inscriere , am adaugat si diploma de ... (vezi toată discuția)