avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pierdut diploma bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pierdut diploma bacalaureat

Buna seara o intrebare am pierdut diploma de bacalaureat cum pot intra in possesia uneia noi ? o gasesc la liceu? mersi
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 10:36, 12 Octombrie 2013
trebuie publicat în M.O : seria și nr., numele titularului, cine a eliberat-o cu data respectivă.Achitați taxa+1 exemplar din monitor pt. a-l preda liceului respectiv și a putea primi un duplicat.O declarație notarială pe proprie răspundere.Cu 2 foto la liceu pt. duplicat, formulați o cerere, anexați dovada.
si de unde iau ce trebuie sa public in MO?
bună ziua,
se pare că am vorbit precum Isus Hristos : în parabole.Totuși, se poate înțelege/deduce din textul meu către dvs. Le puteți obține de la respectivul liceu, formulând un mesaj pe e-mail; FAX; recomandat cu Confirmare de primire.Rugați liceul respectiv, să vi le comunice cât mai rapid posibil, comunicându-i anul, clasa, specialitatea, etc orice date care să vă ajute a fi identificată persoana dvs..Când ați ridicat diploma, ați primit doar ”spicul”, ”cotorul” a rămas la acel carnet/registru de diplome.Liceul îl are în arhiva proprie.Mai mult, ați semnat de primire într-un registru special.Vă doresc reușită deplină și o zi senină!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat BanicaGheo BanicaGheo M-am inscris la o facultate in 2008 (Spiru Haret) si am abandonat dupa 1an, am cerut diploma de bacalaureat in 2010 si mi-au spus ca nu o gasesc. Cum mai pot ... (vezi toată discuția)
Diploma bac pierduta-liceu desfiintat M. Andrei M. Andrei Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie: sotul meu a pierdut diploma de bacalaureat, iar liceul absolvit de el nu mai exista (fost liceu de politie din ... (vezi toată discuția)
duplicat dupa duplicat "diploma de bacalaureat" ? adria70 adria70 Buna ziua!Mai pot obtine un duplicat dupa duplicat \"Diploma de Bacalaureat\" ?Secretara de la la facultate mi-a pierdut duplicatul dupa Diploma de ... (vezi toată discuția)