avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Diploma deteriorata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Diploma deteriorata

Buna ziua , cum procedez daca diploma de bac se afla depusă la făcultate iar cei de acolo îmi cer un duplicat ? Am fost acum câteva zile sa mă înscriu iar doamna secretara a sesizat că diploma este deteriorata ( puțin ștearsă ) . Am fost la doamna secretar-sef care m.a îndemnat să fac o cerere pe care sa o atașez diplomei prin care mă oblig ca până la data de 1 octombrie sa aduc duplicatul . Doamna secretara de la școală a spus ca nu.mi poate da duplicatul până nu duc originalul . Cea de la facultate mi.a spus că nu.mi poate da diploma caci prin ea nu îmi validez locul in facultate . Și am rămas în pom , cum s.ar spune , cei de la facultate nu.mi dau diploma și risc sa.mi pierd locul , iar cei de la liceu nu.mi pot face duplicatul fara original , in conditiile in care trebuie sa declar că e deteriorata . Cea de la facultate a spus sa declar că e deteriorata și depusă la facultate , e posibil ? Cum ar trebui sa procedez ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:50, 27 Iulie 2018
Birocratia ...
Solicitati in scris la facultate eliberarea diplomei originale pentru obtinerea duplicatului de la liceu sau eliberarii unei copii conforme cu orginalul si a unei adrese catre liceu prin care sa prezinte motivul refuzului eliberarii diplomei originale, de asemenea sa prezinte si motivul solicitarii duplicatului.
Solicitarea o faceti in 2 exemplare, unul ptr facultate si unul ptr dvs pe care cereti nr de inregistrare de la facultate.
In cazul unui litigiu cu facultate veti avea dovada ca ati solicitat diploma in orig ptr obtinerea unui duplicat.
Dupa obtinerea duplicatului veti depune la fac numai duplicatul, originalul isi va pierde valabilitate.
Duplicatul ar trebui sa aiba timbru sec.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bac-universitatea la care am depus-o nu o gaseste nicoletabr22 nicoletabr22 Buna ziua, In 2005 fratele meu s-a inscris la UTCB unde a depus diploma de bac in original. Nu a mers la UTCB, s-a dus la o alta facultate aproape de casa si ... (vezi toată discuția)
Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Pierdere diploma de licenta robertnelu robertnelu Fiica mea, este masterand bugetar la A.S.E in anul 2. A terminat in 2010 studile de licenta tot in cadrul A.S.E . Inscrierea la master a fost facuta prin ... (vezi toată discuția)