avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Avizare trimisa prin email neprimita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Avizare trimisa prin email neprimita

Buna ziua

Mi-a venit un transport pe mare ceea ce necesita descarcarea marfii in depozit.Firma de transport zice ca mi-a trimis avizare de descarcare in depozit a marfii , dar eu nu am primit-o. Acum ei ma factureaza depozitare pentru ceva ce nu am stiut. Pot sa ii dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:14, 30 August 2017
In contractul de transport era precizata modalitatea de notificare?
Daca era prevazuta avizarea prin aceasta metoda solicitati dovada notificarii.
Ultima modificare: Miercuri, 30 August 2017
AvTudor_com, utilizator
citez din contract : "sa intocmeasca ofertele corespunzatoare actualizate lunar/ sa ia in primire si sa transporte marfurile conform mentiunilor inserate in Comanda de transport/sa raspunda de pierderea sau deteriorarea marfurilor care i-au fost incredintate spre transport din momentul in care le primeste si pana la acela al predarii lor destinatarului, confor, clauzelor din conosament/sa pastreze onfidentialittatea informatiilor/Carausul are drept de retentie asupra marfurilor daca nu i s-au restituit originalele conosamentuui emis la locul de incarcare" acestea sunt obligatiile carausului trecute in contractul de prestari servicii
Lasati-i pe ei sa va dea in judecata, trebuie sa faca dovada ca v-au expediat aviz de descarcare in depozit marfii in port.Cel care promoveaza o actiune trebuie sa faca dovada, dvs. nu puteti face proba negativa, ca nu ati primit.
citez din contract : "sa intocmeasca ofertele corespunzatoare actualizate lunar/ sa ia in primire si sa transporte marfurile conform mentiunilor inserate in Comanda de transport/sa raspunda de pierderea sau deteriorarea marfurilor care i-au fost incredintate spre transport din momentul in care le primeste si pana la acela al predarii lor destinatarului, confor, clauzelor din conosament/sa pastreze onfidentialittatea informatiilor/Carausul are drept de retentie asupra marfurilor daca nu i s-au restituit originalele conosamentuui emis la locul de incarcare" acestea sunt obligatiile carausului trecute in contractul de prestari servicii
RĂSPUNDE
Problema este ca nu imi elibereaza marfa fara sa fac plata pentru aceasta depozitare

Alte discuții în legătură

Model contract livrare marfa adibarbu27 adibarbu27 ma poate ajuta cineva cu un model contract livrare marfa caci am mare nevoie de el.Va multumesc antic (vezi toată discuția)
Emitere conosament LNicoleta LNicoleta Buna ziua. Desfasor activitate de transport avand cod CAEN 5229, si sunt interesata sa aflu ce este necesar pentru a putea emite conosament / Bill of Lading? ... (vezi toată discuția)
Cine suporta riscul? igor_drangoi igor_drangoi A fost incheiat un contract de transport, dintre o firma caraus si o o societate, fara sa fie prevazut, in contract, nimic mai mult decat destinatia, data, si ... (vezi toată discuția)