avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Noile legi pt instructori auto si scolile de soferi!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Noile legi pt instructori auto si scolile de soferi!

Buna ziua! Imi puneti spune ce legi intra in vigoare de la 1 septembrie pt scolile de soferi si pt instructori? Va mulumesc
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 23:23, 30 August 2017
De la 1 septembrie 2017, toti instructorii auto independenti îsi vor pierde dreptul de a mai preda ore de condus. Singura solutie este sã se afilieze unei scoli de soferi si sã devinã simpli angajati. Acest lucru reiese din legea 733/2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noile legi pt scolile de soferi si pt instructori! Deizyk Deizyk Buna ziua! Imi puneti spune ce legi intra in vigoare de la 1 septembrie pt scolile de soferi si pt instructori? Va mulumesc (vezi toată discuția)
Carte de munca doar_dana doar_dana Daca lucrezi ca instructor auto la o scoala de soferi si iti platesti singur cartea de munca, ce se intampla in momentul in care nu o mai poti plati pt un timp? (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)