avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pensie după mai mulți copii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pensie după mai mulți copii

Bună ziua! Am auzit că mamele care au născut trei sau mai mulți copii pot beneficia de o pensie suplimentară. Aș dori să aflu în ce condiții se acordă, dacă se acordă și pentru femei deja pensionare. O altă întrebare ar fi dacă se acordă și în cazul în care mama respectivă nu mai lucrează în țară.
Cel mai recent răspuns: Makedon , utilizator 17:37, 31 August 2017
Propuneri si promisiuni se fac zilnic, in special la televizor.
In prezent nu este legiferata de parlament si publicata in Monitorul oficial o astfel de prevedere.
Bună ziua! Vă mulțumesc. O zi frumoasă vă doresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare catalina76 catalina76 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati in elucidarea urmatoarei probleme. Mama mea, in varsta de 60 de ani, lucreaza ca si tehnician in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru femeile care au născut cel puţin 3 copii până în 1990 Carolinanastase Carolinanastase Buna ziua In octombrie 2015 senatorii au votat, proiectul de lege care prevedere reducerea vârstei standard de pensionare pentru femeile care au născut cel ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies la pensie anticipat? dumitrusavu dumitrusavu Am 35 de ani de munca, din care 10 grupa 1, 4 copii, si vreau sa ies la pensie anticipat. Ma poate ajuta cineva, sa ma indrume, sa ma sfatuiasca ce ar trebui ... (vezi toată discuția)