avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agentie publicitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agentie publicitate

later//edit//
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2006
xdx493, utilizator
Cel mai recent răspuns: xdx493 , utilizator 14:08, 30 Ianuarie 2006
Am o agentie de creatie publicitara, si, prieteneste te sfatuiesc sa nu divulgi ideile pe care le ai...pe mine nu ma intereseaza, dar altii s-ar putea sa iti fure ideea. Si pana iti faci tu firma, ei vor pune deja in aplicare IDEEA TA! Daca vrei sa lucrezi in publicitate trebuie sa stii regula nr 1: ideea este aur!
Mult succes
Multumesc pt sfat :) o sa am intr-adevar grija. Ma gandisem inainte sa postez daca n-ar trebui sa-mi caut raspunsurile in alta parte, dar am mers pe ideea ca cine vrea asa ceva nu are nevoie de un forum pt ideea in sine; eventual o are si pune intrebari, ca mine. Si oricum nu sunt nici primul, nici singurul care ar face asa ceva.. din pacate.
Dar corect, acum realizez ca cine stie raspunsul la intrebarile mele are deja o asemenea afacere functionala, si logic nu are nici un interes sa divulge 'secretul.. :( cred ca am nimerit gresit. off!..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Realizare aplicatie escorte ContSters333061 ContSters333061 Buna ziua, De curand, in cadrul unor discutii despre idei de afaceri am identificat o idee de afacere foarte potenta in Romania. Este vorba despre o ... (vezi toată discuția)
Sfat: doresc sa ma angajez absynthe absynthe Buna seara, Nu stiu cat de corect este spus, insa doresc sa imi schimb forma de angajare la firma la care lucrez cu contract de munca + drepturi de autor, ... (vezi toată discuția)