Ieri am fost lovit intenționat in timp ce ststionam la culoarea roșului a semaforului de un domn , din motive personale , avariindu-mi bara spate si ceva de sub bara. Când m-am dat jos sa discutam , acesta a venit direct la mine și m-a luat la pumni și picioare. Nu s-a potolit decât la intervenția martorilor , dar după ce martorii au plecat , acesta a agresat-o și pe prietena mea lovind-o , amenințând și adresând injurii. Am sunat la 112 , dar imediat după aceasta , el a plecat de la locul accidentului. Ulterior, după ce a venit poliția , am mers la secție , el era deja acolo însoțit de un echipaj de la rutieră. Am scos certificat medico-legal atât eu cât și prietena mea, eu având -7-8 zile de îngrijiri medicale , iar ea 8-9. Ce ma sfătuiți sa fac ? Menționez ca am probe video și audio atât de la martori cât și pe telefonul personal.
Problema e ca amenințările au fost într-un mod subtil , gen : " eu as putea sa vin peste tine/ as putea la nervi sa nu mai am control și sa iasă cu scandal" și lucruri de genul acesta.
Asa subtile cum au fost, s-au materializat pana la urma.