Buna ziua! In ianuarie am fost atacata de 2caini cu stăpân,au venit jandarmii,am anunțat autoritățile locale,care in curs de 2 săptămâni nu au luat nici o măsură,am fost obligata yînceput sa "se plimbe" noaptea prin fata casei mele, insultând,amenințând( inclusiv cu moartea) si făcând diferite actiuni,gen aruncări cu pietre la mine in casa. Ca martori am pe mama si tatăl meu, care a fost nevoit sa vina, caci am 3 nopți in care nu dorm absolut deloc,de frica amenințărilor. Locuiesc in mediul rural, si din acțiunile domnului care amenința, vad sincer posibilitatea sa își duca la îndeplinire ceea ce spune. Menționez ca, din ce cunoscut, adică f puțin, acesta ar avea oarecare dizabilități mintale, nu cunosc gradul. Insa in mod cert discerne intre bine și rău si captează ff bine realitatea. Am ajuns sa nu mai pot manca, de dormit nici macar 1 h pe noapte, sunt un om speriat, depresiv, care nu știe exact ce si cum se poate rezolva aceasta situație. Menționez ca locuiesc doar cu mama, pensionara,bolnava de inima. Aceasta situație a devenit insuportabila. Cum pot proceda? Va multumesc