avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Tulburarea linistii noaptea
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Tulburarea linistii noaptea

Buna ziua ,
Locuiesc la bloc si am un vecin care mereu face petreceri , uneori in fiecare sfarsit de saptamana .Nu poti sa te odihnesti si te doare capul cand se aude in boxe cum bate ritmic basul acela exasperant , toata noaptea , pana in zori .
Am sunat de 2 ori la 112 , agentii au venit, muzica a incetat in acea noapte dar nu a tinut prea mult pentru ca la cateva zile a inceput din nou . Nu cunosc daca i- au dat un avertisment sau nu .
Intrebarea este : ce se poate face ca acest om necivilizat sa ne lase sa ne odihnim? La cine trebuie apelat ? Ca cetateni ai unei tari civilizate , nu avem sprijin din partea celor in drept sa aplice legea ?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Nikana1 , utilizator 19:51, 10 Mai 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct. 25-27

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_361...
Vedeti art.2 pct. 25-27

Intrebarea este cine pune in aplicare prezenta lege , ? din moment ce agentii de la politia locala chemati prin 112 in miezul noptii , nu au facut nimic !
De fapt au facut ceva , !!! Mi-au luat datele mele din CI .
Politia poate da amenzi contraventionale. Daca nu o face puteti sesiza primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti deschide actiune in instanta impotriva vecinilor zgomotosi.
Vă mulțumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Binecunoscuta problema cu boxele de sunet ContSters120977 ContSters120977 Buna Ziua! Stiu ca probabil cei de aici s-au cam plictisit discutand asa ceva! Totusi de la caz la caz exista particularitati! Sa va povestesc cazul ... (vezi toată discuția)
Bar langa birou AureliaStamate AureliaStamate Buna ziua! Langa biroul firmei noastre este un bar. Acuma ceva timp au venit de la acel bar si ne-au rugat sa faca niste masuratori. Le-am dat voie. Au ... (vezi toată discuția)