avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea specializării în domeniul sănătății
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea specializării în domeniul sănătății

Am terminat Liceul Sanitar in anul 1993,iar din 1994 lucrez in Pediatrie. Am dat examen de grad principal tot in Pediatrie. Cum imi pot scimba specializarea in asistent medical generalist? Sau se pot pastra ambele?

Alte discuții în legătură

Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)
Asistent medical my_landmark my_landmark Buna ziua ! Sunt absolvent al Liceului Sanitar promatia 1993-profil sanitar-Iar in anul 1996 ca urmare a unei scolarizari de un an, am obtinut un Atestat ca ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)