avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASISTENT MEDICAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASISTENT MEDICAL

Buna ziua ! Sunt absolvent al Liceului Sanitar promatia 1993-profil sanitar-Iar in anul 1996 ca urmare a unei scolarizari de un an, am obtinut un Atestat ca Asistent Medical Specialitatea Pediatrie...dupa inca aproximativ un an am fost anuntat ca Ministerul elibereaza Certificat de absolvent al scolii postliceale...asa ca am ridicat si acest certificat...in care aveam calificarea de Asistent Medical Pediatrie....intrebarea mea este:imi pot schimba specialitatea in Generalist/ daca DA cum ?(am citit Ordinul 806 din 2 octombrie 1998-daca mai e in vigoare).Va multumesc anticipat pentru raspuns si amabilitate !Daca eventual nu am adresat intrebarea forumului specializat pentru aceasta problema v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati indica forumul just .:)

Alte discuții în legătură

Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! supun atenției dvs următoarele : asistent medical ... Aniladamacular Aniladamacular Buna ziua! Supun atenției dvs următoarele : Asistent medical generalist - diploma de absolvire a scolii postliceale Confirmare la specialitatea ... (vezi toată discuția)
Schimbarea specializării în domeniul sănătății STEFANIA SANDA STEFANIA SANDA Am terminat Liceul Sanitar in anul 1993,iar din 1994 lucrez in Pediatrie. Am dat examen de grad principal tot in Pediatrie. Cum imi pot scimba specializarea in ... (vezi toată discuția)