avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere in revisal

in conformitate cu ultima revizie din 09.08.2017 a lui HG500/18.05.2011 as dori sa inteleg care este de fapt termenul de transmitere in revisal deoarece articolul din codul muncii la care se face referire in art. 4 alin 2 fqace referire la data la care se incheie actul aditional ci nu la transmiterea acestui
Cel mai recent răspuns: mopy , utilizator 10:18, 1 Septembrie 2017
Termenele de transmitere a Revisal-ului sunt prevazute de art.4 din HG 500/2011.
[ link extern ]
la art. 4 nu se specifica nimic la transmiterea modificarii repartizarii timpului de munca
Exista art.4 alin.2 coroborat cu art.3 alin.2 lit.k din HG 500/3011.
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
si unde e prevazut termenul de transmitere pentru situatia mea? eu nu-l gasesc.

Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003 ( anterior producerii modificarii).

Ce ati mentionat dvs se afla la art.3 alin.2 lit.k., deci se transmite anterior modificarii.

Alte discuții în legătură

Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
Modificari revisal Daliborka Daliborka Buna ziua am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu anymaryh anymaryh Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti in cazul in care se modifica salariul unui angajat, in cat timp se poate face transmiterea in revisal ? in 20 zile sau ... (vezi toată discuția)