avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer în învățământ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer în învățământ

Sotia mea este pedagog de 18 ani, la Internatul scolar ce functioneaza pe langa Scoala Gimnaziala din comuna. In ultima perioada, nu mai prea sunt copii la Internat , intrucat s-a introdus un Microbuz Scolar, si nu prea mai are obiectul activitatii din lipsa copiilor. Fosta bucatareasa de la Internat, in urma studiilor efectuate, a obtinut post de educatoare la aceasi scoala din comuna, fapt pentru care postul de bucatar de la Internat, a ramas liber. INTREBARE : Sotia mea are dreptul sa se transfere de pe postul de pedagog ( cadru didactic auxiliar ), pe postul de bucatar ( cadru nedidactic ), fara sa dea concurs pe postul de bucatar, avand in vedere ca directoarea scolii are intentia de a scoate postul la concurs pentru a ”angaja” din sursa externa o cunostiinta de a ei ? Va rog daca se poate sa-mi comunicati si articolul din respectiva legislatie. Va multumesc anticipat celor care ma ajuta in acest sens. Cu stima, Nelu !

Alte discuții în legătură

Norma intreaga alexd1990 alexd1990 Care este numarul minim de elevi dintr-un camin internat al unui liceu, pentru care un pedagog scolar sau un supraveghetor de noapte, poate beneficia de norma ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate sau conflict de interese flocanelu flocanelu Vreau sa lamuresc doua aspecte: 1.- sotul este consilier local (pensionar) si face parte din Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale al comunei X, iar ... (vezi toată discuția)
Șomaj tehnic flocanelu flocanelu Un cadru didactic auxiliar, in speta pedagoga si supraveghetoare de noapte la Internat scolar. Activitatea acesteia este anual in intervalul, 01.Nov. pînă in ... (vezi toată discuția)