avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal -Accident cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal -Accident cu vatamare corporala

In data de 3 iulie 2017 am avut un accident intro localitate. Afara ploua nu am tinut distanta si avand o masina fara ABS cand am aruncat piciorul in frana m-am dus "sanie" . Am lovit masina din fata mea iar aceasta la randul ei a lovit-o pe urmatoarea , accidentul nefiind foarte puternic avand in vedere ca masina din fata mea nu a avut mare lucru iar adoua masina din fata mea fiind doar impins usor. In acea masina (a 2-a) in dreapta ca si pasagera era o femeie de etnie rom care sa panicat puti si i sa facut rau , a venit politia ambulanta....am suflat in aparat sa vada daca am consumat ceva rezultatul fiind negativ , intre timp am fost dus si la spital pentru probe de sange , mentionez ca femeia a fost transportata la spital. Dupa ce ni sa luat probe la spital am fost dusi la politie inclusov femeia care era intreaga nu avea nimic rupt nici o zgarietura inca umpic speriata probabil ca in spital nu a stat internata ca m-am interesat apoi . la politie sau impartit asigurarile iar mie mi-au deschis dosar penal pentru vatamare corporala si MI-AU RETINUT permisul fara a spune pana cand imi e retinut....eu fiind sofer pe comunitate depind de acel permis. Mentionez ca nu sa dat nici o declaratie nimic doarbsau impartit asigurarile mie retinut permisul si atat fiecare cu treaba lui, de atunci nu imi spune nimeni nimic am fost m-am interesat de dosar acum o saptamana , au zis ca nu au venit analizele etc...
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 15:07, 31 August 2017
Puteti solicita prelungirea dreptului de circulatie,
Procesul nu o sa se termine preacurand, mai ales daca nu a venit certificatul medico-legal.
O alta posibilitate este impacarea cu persoana vatamata, sau retragerea plangerii
Ultima modificare: Joi, 31 August 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime unkkkk unkkkk Buna seara In primul rand sa va explic situatia. Conducand autoturismul propriu, inainte de o intersectie, am piscat frana, fiind pe jos mazga, nu am mai ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ... Cornel Cornel Cornel Cornel Buna seara, Am avut un accident usor in data de 21.11.2020 la ora 18 am recunoscut că sunt vinovat ptr ca nu am respectat distanța ,cel din fata a franat si ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie Daniel111 Daniel111 IIn urma cu doua saptamani, impreuna cu un prieten am consumat bauturi acloolice, am plecat impreuna cu masinile (doua) fiecare cu masina lui. Ne-am luat la ... (vezi toată discuția)