avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere

Tatal meu a decedat in octombrie 2016.divortat in 2015 nu a fost facut partaj la divort.detinatori(apartament si masina).parintii tatalui au decedat in 2014 detinatori de(=casa la tara si 7hectare teren arabil) tatal meu are 1 singur frate. tatal meu avea un inprumut in banca ne acoperit de asigurarea bancii 10000 lei .ce acte imi trebuie pt dezbatere si cum ar trebui sa procedez cu casa de la tara se fac intro singura dezbatere sau sunt doua separate.?
Cel mai recent răspuns: Vera1990 , utilizator 08:23, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire de la bunici ma_ria ma_ria Buna seara, bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de mostenire decs decs Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie / sugestie. Este vorba despre casa parinteasca a mamei mele aflata este intr-un sat din Teleorman. Este ... (vezi toată discuția)
Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)