buna ziua,
am societatea in Ploiesti, iar in Ilfov am deschis un punct de lucru cu 6 angajati; la ITM am intrebat daca ma voi duce la Ilfov cu statele si declaratiile, dar mi-au spus k nu- voi depune in continuare la Ploiesti totul... voi stiti altceva? as vrea un extras de lege, ceva concret. va multumesc
Legea 273/2006 privind finantele publice locale.
Prin art. 32 alin. (7) se reglementeaza: “orice persoana subiect al unui raport juridic fiscal, inclusiv operatorul economic, institutia publica si institutia publica locala, care are organizata o entitate, cu sau fara personalitate juridica, la alta adresa decat sediul social al subiectului respectiv, cu minimum 5 persoane care realizeaza venituri din salarii, are obligatia sa solicite inregistrarea fiscala a entitatii respective, ca platitoare de salarii si de venituri asimilate salariilor, la organul fiscal din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in a carui raza teritoriala se afla adresa unde se desfasoara efectiv activitatea acelei entitati"
-veti imtocmi state de plata distincta ,D100 se va depune la Ilfov si se va plati la unitatea de trezorerie Ilfov,celelalte declaratii se depun la Ploiesti