avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii punct de lucru cu 6 angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

punct de lucru cu 6 angajati

buna ziua,
am societatea in Ploiesti, iar in Ilfov am deschis un punct de lucru cu 6 angajati; la ITM am intrebat daca ma voi duce la Ilfov cu statele si declaratiile, dar mi-au spus k nu- voi depune in continuare la Ploiesti totul... voi stiti altceva? as vrea un extras de lege, ceva concret. va multumesc
Cel mai recent răspuns: sonya33 , utilizator 21:30, 3 Octombrie 2009
Legea 273/2006 privind finantele publice locale.
Prin art. 32 alin. (7) se reglementeaza: “orice persoana subiect al unui raport juridic fiscal, inclusiv operatorul economic, institutia publica si institutia publica locala, care are organizata o entitate, cu sau fara personalitate juridica, la alta adresa decat sediul social al subiectului respectiv, cu minimum 5 persoane care realizeaza venituri din salarii, are obligatia sa solicite inregistrarea fiscala a entitatii respective, ca platitoare de salarii si de venituri asimilate salariilor, la organul fiscal din subordinea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in a carui raza teritoriala se afla adresa unde se desfasoara efectiv activitatea acelei entitati"
-veti imtocmi state de plata distincta ,D100 se va depune la Ilfov si se va plati la unitatea de trezorerie Ilfov,celelalte declaratii se depun la Ploiesti
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod fiscal punct de lucru robertsega32 robertsega32 Buna ziua. O societate care are deschise doua puncte de lucru in alt judet trebuie sa solicite acordarea unui cod fiscal pentru aceste puncte daca are mai mult ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru, un nou cif Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. De curand am infiintat un nou punct de lucru, iar cei de la Finante sustin ca ar trebui sa ne facem si un nou certificat de inregistrare fiscala pt ... (vezi toată discuția)
Transformare punct lucru in sediu secundar alinaemi alinaemi Buna ziua, Va rog putin ajutor. Am un punct de lucru pe care am semnat azi cel de al 5-lea contract de munca. Inteleg ca trebuie sa merg la Reg Com sa-l ... (vezi toată discuția)