avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere: am comandat pe Internet o piesa si am primit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere: am comandat pe Internet o piesa si am primit alta

Buna,

Problema mea este urmatoarea: am cumparat de la cineva( de fapt o firma de dezmebrari) prin internet, o piesa auto, dar nu mi-au trimis ceea ce am cerut. Am vorbit de nenumerate ori cu el prin telefon si imi promite tot, dar nu vrea sa schimbe inapoi si nici sa-me dea banii. Acuma nici la telefon nu-mi raspunde. Nu stiu numele firmei, pt.ca mi-a trimis ca persoana fizica. Unde pot depune plangere impotriva lui??

mersi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:09, 2 Octombrie 2009
Puteti face plangere penala pentru inselaciune la Politie, si, va propun, sa faceti impotriva persoanei, care v-a trimis (neavand datele firmei) mentionand cele intamplate.

In cazul in care nu v-au trimis nici factura, atunci puteti sa mentionanti si acest lucur, pentru ca, in acest caz, s-ar putea sa exista si infractiunea de evaziune fiscala.
mersi pt. raspuns
si inca o intrebare.. La politia din orasul lui sau din orasul meu?

mersi mult
Asta nu pot sa va spun cu siguranta: Incercati la Politia din orasul Dvs.
Conform procedurii legale,exista mai multe variante acceptabile,dar dvs in calitate de petent reclamant depuneti sesizarea oficial,cu numar de inregistrare sau confirmare de primire la politia in raza careia detineti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau nu? lore27 lore27 In primul rand Buna ziua. Am o problema si as avea nevoie de un sfat:acum 2 luni de zile am avut o problema cu masina personala(mai exact ii s-a spart ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau inselaciune panduri11 panduri11 Am pun un anunt pe un site de vanzari cu un telefon defect cu poze cu detalii ce fel de telefon este , ce este defect , nu am stiut sa precizez cam cat ar ... (vezi toată discuția)
Achizitionare telefon mobil pierdut de alta persoana raekwoonn raekwoonn Buna ziua, am achizitionat de pe internet un telefon mobil dar fiind cu probleme am decis sa il revand si eu mai departe postand un anunt pe accelas site ,la ... (vezi toată discuția)