avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... PLATA LA ORA
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

PLATA LA ORA

CINE ARE ÎNTÂIETATE LA PLATA LA ORĂ TITULARUL ÎN SPECIALITATE SAU CEL CARE ARE DUBLĂ SPECIALIZARE ,DAR TITULAR ÎN ALTĂ SPECIALITATE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 1 Septembrie 2017
Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din invatamatul preuniversitar in anul scolar 2017-2018, aprobat prin OMENCs nr. 5739/2016. cu modificarile si completarile ulterioare

Ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din invatamantul preuniversitar cu personal didactic calificat in regim de cumul sau de plata cu ora

Art. 94 (1) Dupa incheierea contractelor individuale de munca pe perioada nedeterminata/determinata, cu personalul didactic calificat repartizat conform prezentei Metodologii, directorul unitatii de invatamant atribuie, prin decizie, posturile didactice/catedrele/orele ramase neocupate in regim de cumul/plata cu ora cadrelor didactice titulare in unitatea de invatamant, la solicitarea acestora si comunica situatia la inspectoratul scolar, in perioada prevazuta in Calendar.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am depus cerere la nivelul unității pentru plata ... mmhai mmhai Bună ziua! Am depus cerere la nivelul unității pentru plata cu ora, sunt calificată, dar toate orele au fost luate de către director. Cine are ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la cei 100 euro pt. carte, ca si cadru didactic, daca...? meli22 meli22 Am dreptul la cei 100 Euro pt. carte, ca si cadru didactic titular cu o vechime de 11 ani, daca... in anul scolar 2006-2007 am predat la catedra tot anul, iar ... (vezi toată discuția)
Orele peste norma, la dispozitia directorului? marianapruteanu marianapruteanu Directorul de scoala este degrevat de ore.Ca urmare a acestui fapt,o parte din orele din norma sa,raman neocupate.Este legal ca aceste ore sa fie distribuite ... (vezi toată discuția)