avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Imobil de revendicat ....
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Imobil de revendicat ....

Am descoperit saptamana aceasta actele originale ale unui imobil cu terenul aferent si intrebarea mea este--, Se mai poate face ceva in legatura cu revendicarea acestui imobil.... stiu de termenul limita pana la care aceste documente justificative pot fi depuse este 14 februarie 2003 in baza...Legii nr.10/2001 privind situatia unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989....CE PARERE AVETI?? snicolaescu@yahoo.com.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Ianuarie 2006
yrum3, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea lui voiculescu hopeless1 hopeless1 buna ziua stiti cumva daca s-a comunicat in monitorul oficial si sub ce numar ca lege...numar...are aceasta? va multumesc! (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 f_karoly f_karoly Care este forma actuala in vigoare a legii 10/2001 ? legea a fost contestata la curtea constitutionala de catre presedintele romaniei nu demult, si de acea ma ... (vezi toată discuția)
Nedumerire! andronicus andronicus LEGE nr.10 din 8 februarie 2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 - 22 decembrie 1989 stabileste ca ... (vezi toată discuția)