avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard delimitare gradina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard delimitare gradina

Buna ziua. As dori o lamurire Am o casa ñu locuiesc un EA mumai cind vin un Romanía lucrind afara.Cind am ajuns acasa gradina a fost inchisa de vecin cu gard fundatie si plasa.,fará acordul meú autorizatie de constructie si nu corespunde limitare teren. CE pot da FAC .Se poate darima? Astept raspuns V a multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Septembrie 2017
Tomv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tomv , utilizator 14:59, 1 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima în constructii mire123 mire123 Buna seara.Am si eu o intrebare Am gard facut de mine intre 2 proprietati ,fara fundatie ,din plasa.Vecinul meu are o idee noua ,ca vrea sa isi faca trotuat ... (vezi toată discuția)
Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Zid comun bajzat bajzat 1. Zidul casei vecine forma practic delimitarea pe lungimea acestei casei a celor doua proprietati. Casa a fost instrainata prin vanzare, noul proprietar a ... (vezi toată discuția)