Buna ziua!Eu am permisul luat in Romania acum aproape 2 ani iar de curand am primit suspendare o luna pe motivul depasirii distantei dintre autovehicule.Daca eu am permis de Romania iar acolo perioada de proba este un an pot fi obligata sa fac curs de perfectionare pt incepatori aici?(in conditia in care perioada de proba in Germania este de 2 ani nu de 1)
Georgy15 a scris:
Buna ziua!Eu am permisul luat in Romania acum aproape 2 ani iar de curand am primit suspendare o luna pe motivul depasirii distantei dintre autovehicule.Daca eu am permis de Romania iar acolo perioada de proba este un an pot fi obligata sa fac curs de perfectionare pt incepatori aici?(in conditia in care perioada de proba in Germania este de 2 ani nu de 1)
Da inteleg ca permisul v-a fost suspendat in Germania?
Permisul este emis de Romania si nu a fost preschimbat?
Despre ce distanta dintre autovehicule este vorba?
La diGheorghe Florin a scris:
Georgy15 a scris:
Da inteleg ca permisul v-a fost suspendat in Germania?
Permisul este emis de Romania si nu a fost preschimbat?
Despre ce distanta dintre autovehicule este vorba?
La distanta de 20 m la viteza de 139 de km in conditiile in care distanta trebuia sa fie nu mai mica de 69.5 m...este emis de Romania si nu a fost schimbat.Si am primit amenda in Germania 240 de euro si 2 puncte si o luna suspendare drept de conducere.Eu locuiesc in Germania cu anmeldung
~ final discuție ~