avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte / taxa notariala prima casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte / taxa notariala prima casa

- care este ce a mai mare( am inteles ca se ia in functie de notar) taxa notariala la incheierea unui contract de vanzare cumparare apartament prin programul prima casa ? pret ap. 61500 euro acum mai dau 5700 euro ?
4500euro am dat la incheierea antecontractului,
- ce acte, schite, etc trebuie sa primesc de la dezvoltator cand preiau apartamentul ?
- care este ordinea : dupa primirea actelor mentionate mai sus semnez contractul ?
- orice sfat imi este folositor intrucat sunt la prima operatiune de acest fel, multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe notariale prima casa mia_livia mia_livia Buna ziua.Imi spuneti,va rog,taxa notariala pentru antecontractul de vanzare- cumparare cu avans de 3000 de euro este platita de cumparator sau de ... (vezi toată discuția)
Poate notarul sa incaseze onorariu de 1% din antecontract înainte de inregistrarea plății avansului pt proprietate? Mihail850 Mihail850 Bună ziua, Am semnat o promisiune de vanzare pentru un apartament din București cu un notariat (in ianuarie 2020). Desi in momentul in care am semnat ... (vezi toată discuția)
Antecontract imobiliare mikaela8 mikaela8 am un antecontract imobiliar semnat cu dezvoltatorul la notar in septembrie 2016, urmand ca in aprilie 2017 sa fie gata garsoniera.mai imi da o marja de timp ... (vezi toată discuția)