avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Muzica și gălăgie în miezul nopții
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Muzica și gălăgie în miezul nopții

Bună ziua în satul Babta unde locuiește mama mea la 2 casa distanță se afla un magazin problema mea este ca : este deschis după ora 22,pun muzica la maxim din mașini, au ceva goarne care sufla ca și la meciurile de fotbal, țipă, urlă etc toți vecini sunt bătrâni le este frică să spună ceva eu aflându mă acolo am chemat politia dar a venit după 2 ore pe când au plecat toți de acolo, am făcut reclamație la primăria unde aparține, la politie și tot nimic ,din câte știu eu este program doar pana la 22 ce sa mai fac unde sa apelez sa avem liniște noaptea
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:45, 2 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Daca sunt mai multi vecini deranjati,sesizati oficial politia si primaria-care intr-un final trebuie sa isi exrcite autoritatea sa verifice si eventual sa aplice sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Pensiune cu activiate nocturna deschisa langa noi, nu putem dormi cu noptile! Vlad N. Vlad N. Suntem 3 persoane care ne-am mutat din oras la munte pentru liniste, printre care si tatal meu, care a venit aici dupa amputarea piciorului, e persoana cu grad ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)