avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale evaluare actiuni la S.A.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

evaluare actiuni la S.A.

Suntem cativa actionari minoritari care nu am fost de acord cu divizarea decisa de actionarul majoritar. Am cerut rascumpararea actiunilor si a fost facuta evaluarea de catre un evaluator stabilit de judecatorul delegat la 100 Ron. Daca contest si solicit o alta evaluare, rezultatul noii evaluari ( de exp 200 Ron) va fi valabil pentru toti actionarii sau doar pentru mine ( care am contestat prima evaluare) ?

Alte discuții în legătură

Rascumparare actiuni grim grim Suntem cativa actionari minoritari la o SA. Actionarul majoritar are 89%. Minoritarii nu sunt de acord cu deciziile luate de majoritar in AGA . Daca vrem sa ... (vezi toată discuția)
Rascumparare actiuni grim grim O S.A. a hotarat in AGA divizarea societatii in 2 societati noi, prin votul actionarului majoritar care are 89% . O parte din actionarii minoritari care nu ... (vezi toată discuția)
Rascumparare actiuni grim grim O SA a hotarat in AGA divizarea societatii in 2 societati noi, prin votul actionarului majoritar care are 89% . O parte din actionarii minoritari care nu sunt ... (vezi toată discuția)