Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Suntem cativa actionari minoritari care nu am fost de acord cu divizarea decisa de actionarul majoritar. Am cerut rascumpararea actiunilor si a fost facuta evaluarea de catre un evaluator stabilit de judecatorul delegat la 100 Ron. Daca contest si solicit o alta evaluare, rezultatul noii evaluari ( de exp 200 Ron) va fi valabil pentru toti actionarii sau doar pentru mine ( care am contestat prima evaluare) ?
Rascumparare actiuni
grim
Suntem cativa actionari minoritari la o SA. Actionarul majoritar are 89%. Minoritarii nu sunt de acord cu deciziile luate de majoritar in AGA . Daca vrem sa ... (vezi toată discuția)
Rascumparare actiuni
grim
O S.A. a hotarat in AGA divizarea societatii in 2 societati noi, prin votul actionarului majoritar care are 89% . O parte din actionarii minoritari care nu ... (vezi toată discuția)
Rascumparare actiuni
grim
O SA a hotarat in AGA divizarea societatii in 2 societati noi, prin votul actionarului majoritar care are 89% . O parte din actionarii minoritari care nu sunt ... (vezi toată discuția)