avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... taxe
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

taxe

Pentru un pensionar angajat cu 2 ore pe zi este obligat angajatorul sa platesca contributiile ca pentru norma intreaga ? Mi-am platit toata viata corect contributiile am iesit de drept la pensie cu o reducere de cativa ani pentru grupa de munca .
Cel mai recent răspuns: Mihai Cochior , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:51, 4 Septembrie 2017
Pensionarii sunt exceptati.
Numai pensionarii pentru limită de vârstă în sistemul public de pensii sunt exceptati.
Bună ziua!

În situașia dumneavoastră sunteți exceptat iar contribuțiile se vor plăti direct proporțional cu nivelul salarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii privind angajarea unui pensionar Daliborka Daliborka Buna ziua, in cazul in care, un angajator angajeaza un pensionar cu norma de lucru : 4 ore/zi cu 900 lei brut; in acest caz plateste contributiile aferente ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 2 ore pe săptămâna nicaura nicaura Am un angajat cu 2 ore pe săptămâna, pensionar in baza unei legi speciale (pensie militara). Cum va plăti acesta contribuțiile la cas si cass in ... (vezi toată discuția)