avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se ajunge la proces...?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se ajunge la proces...?

multumesc Edbah. pt. Daniela: cand am intrebat in ce zi sa vin dupa bani (lichidarea), mi s-a spus ca s-ar putea sa ne vedem la proces... lipsa mea nemotivata poate fi prejudiciu? (mentionez ca dupa 2 zile nemotivate mi-am depus demisia ulterior neacceptata)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:25, 2 Octombrie 2009
Interventie moderator:[/
De ce ati deschis un alt topic pentru a continua o discutie deschisa deja pe alt topic?
Reveniti la acel topic pana se epuizeaza subiectul.
Va multumesc pentru intelegere!
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai vad salar dupa demisie neacceptata? leustean leustean buna ziua, as vrea sa stiu daca mi se desface contractul de munca indisciplinar (3 zile nemotivate - nu mi-a acceptata demisia la zi), are voie angajatorul sa ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara mony_a18 mony_a18 Ce putem face in cazul in care angajatorul ne-a spus in data de 4 ,luna curenta, ca deciziile de concediere au fost emise in ziua respectiva prin Postai, ... (vezi toată discuția)
Acces citire mesaj DanielManciu DanielManciu Buna ziua, Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea ... (vezi toată discuția)