avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Suntem institutie, (personal contractual) publica asistenta sociala,postul de conducere de contabil sef scos la concurs se organizeaza dupa legea 286/2011 sau?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:32, 3 Septembrie 2017
Dupa HG 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice se organizeaza concursul pentru ocuparea acelui post.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal contractual Sisi03 Sisi03 Dupa introducerea noului cod adm., pt organizarea unui conc pt personal contractual se merge tot dupa HG nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului cadru ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar pentru limita de varsta Aura Pop Aura Pop Buna seara Lucrez intr-o primarie , un functionar public urmeaza sa se pensioneze pentru limita de varsta si primarul vrea sa IL tina in ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare raisa-gabriela raisa-gabriela Avem o persoana angajata ca referent la compartimentul administrativ cu atributii de magaziner, a terminat facultatea si acum doreste promovarea pe studii ... (vezi toată discuția)