avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivare neredactată, urgentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivare neredactată, urgentare

Ce pot sa fac daca instanta nu mi-a redactat si trimis motivarea unei sentinte nici dupa 4 luni de la pronuntare?
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 09:11, 3 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o cerere prin care cereti urgentarea redactarii si motivarii sentintei.Daca nici in urma acestui demers nu primiti sentinta incercati cu "contestatie pt tergiversarea procesului".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire decizie judecatoreasca dan944 dan944 Acu 2 luni am castigat un proces civil mi sa spus sa astept decizia acasa dar nu am primit nimic.Ce sa fav? (vezi toată discuția)
Comunicare sentinta IoanPaul IoanPaul De peste doua luni a fost pronuntata sentinta la fond dar inca nu a fost comunicata. Are sens sa fac o cererere de urgentare a redactarii sau am doar sanse sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare stabilire pensie alimentara Mone Mone Buna seara, am depus actele pt stabilirea pensiei alimentare in iunie 2016. Procesul a avut loc la jumatatea lunii noiembrie anul trecut si la doua saptamani ... (vezi toată discuția)