avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... director scoala si consilier local
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

director scoala si consilier local

buna ziua !are voie sa fie consilier local daca persoana in cauza este si director de scoala in aceeasi comuna ?????????????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 3 Septembrie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare asociatie parinti la scoala Anca Bardosi Anca Bardosi Buna ziua! As dori sa infiintez o asociatie a parintilor la scoala. Va rog,in masura in care puteti,sa-mi spuneti pasii ce trebuiesc urmati. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Profesionala intra în categoria studiilor medii Cosmin2502 Cosmin2502 Bună ziua as dori sa aflu și eu dacă am diploma :liceu +școală profesionala încadrat ca mecanic auto dacă intra în categoria studiilor medii.Va ... (vezi toată discuția)
Fenomenul bullying hotnogu hotnogu Cum trebuie procedat daca un copil este abuzat fizic si verbal in fiecare zi de catre colegii lui de clasa deoarece acesta nu are o atitudine prin care sa ... (vezi toată discuția)