avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum rezolv? - corigent la desen, pericol de repetenție
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum rezolv? - corigent la desen, pericol de repetenție

Buna ziua. Ma confrunt cu o problema urgenta si fara o solutie;fiul meu e elev in clasa a 5-a si un domn profesor la lasat corigent la desen pe vara cu media 3.din spusele profesorului fiul meu la ignorat,a lipsit de la orele d-lui profesor.citez"sunt copii care nu stiu tine creionul in mînă dar i-am trecut"pe fiul dvs nu vreau,pt ca nu vine un pusti de 12 ani sa imi dea mie ignoranta.ei a venit momentul corigentei la care domnul profesor mi-a spus in fața ca il lasa repetent.nu il poate ierta pt indiferenta din al doilea semestru.a zis ca pot face orice dar el nu il va trece clasa.Repetent la Desen!!!!subiectele pt corigenta au fost:cele 7minuni ale lumii antice si un desen,drept pt care a specificat dl profesor ca nu e promovat.spera ca in anul ce îl va repeta sa fie "fiul meu"mai atent la orele lui,sa ii dea atentie.spuneti-mi va rog pina nu e prea tîrziu ce pot face in aceasta situatie?cum e posibil sa lasi un copil repetent la desen doar pt ca te-a ignorat?razbunindu-te?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Paionema , utilizator 18:26, 3 Septembrie 2017
Notele reflecta cunoștințele acumulate la acea materie și nu comportamentul. Un comportament inadecvat poste fi sancționat la "purtare".Vorbiți cu directorul, cu dirigintele.
Acest domn profesor ma avertizat ca :il lasa repetent pt ca fiul meu ia acordat indiferenta si nu il iartă.maine dimineata voi merge peste tot unde cred ca as putea reglementa situația.nu cred ca e posibil asa ceva;mai ales ca fiul meu sa prezentat la corigenta.care a fost vineri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un temei legal pentru contestarea unui examen de corigenta, sustinut la liceul cu care am avut un litigiu mariam2018 mariam2018 Sunt mama unui elev ce a avut un litigiu cu liceul, la care a fost elev in cls 11, in anul scolar 2016-2017. Am nevoie urgent de un raspuns, sfat in problema ... (vezi toată discuția)
Fiica mea a avut ora la tic,și ea nu a vrut sa se ducă și ... Alessia zsu Alessia zsu Fiica mea a avut ora la tic,și ea nu a vrut sa se ducă și a zus sa rămână în clasă cu încă câțiva colegi. Acest domn de tic ii jignește și ii ... (vezi toată discuția)
Situație neplăcută într-un liceul economic Mares Florina Mares Florina Sunt mama a patru copii pe care iam crescut frumos cred eu dar cu ultimul se pare ca nu ma descurc asa bine .Va rog din suflet sa mă ajutati cu un sfat .Am ... (vezi toată discuția)