avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Fiica mea a avut ora la tic,și ea nu a vrut sa se ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Fiica mea a avut ora la tic,și ea nu a vrut sa se ducă și ...

Fiica mea a avut ora la tic,și ea nu a vrut sa se ducă și a zus sa rămână în clasă cu încă câțiva colegi. Acest domn de tic ii jignește și ii pune sa scrie foarte mult,și ea de aceea nu a mai vrut sa se ducă. El a zis ca le va scade nota la purtare,ca ii va lasa corigenți
Ce putem face,pentru ca fata mea și colegii ei sunt disperați și plâng
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:44, 18 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"și ii pune sa scrie foarte mult,și ea de aceea nu a mai vrut sa se ducă"
Aoleu, i-o pune sa și învețe câte ceva?
Mergeti la scoala, vb cu dirigintele, poate aflați cum se comporta profesorul la ora, cum se comporta fiica, mergeti si vb si cu profesorul și vedeți unde e problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)