avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit casa
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit casa

Parintii mei mi-au facut contract vanzare cumparare cu uz fruct viager. Mama mea este bolnava cu handicap grav. Puteti sa imi spuneti daca are scutire la impozit pe casa. Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Septembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vasile cornelia , utilizator 20:26, 3 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu dansa datoreaza impozit, ci dvs in calitate de proprietar, asa ca nu are pt ce sa fie scutita.
Atat timp cat urmare interesului si materializarii actului de vointa al parintilor dv acestia au transferat dreptul de proprietate asupra bunului imobil in favoarea dv,dv datorati obligatiile la bugetul local in calitate de proprietar exclusiv al spatiului cu destinatia de locuinta
ynocentta a scris:

Atat timp cat urmare interesului si materializarii actului de vointa al parintilor dv acestia au transferat dreptul de proprietate asupra bunului imobil in favoarea dv,dv datorati obligatiile la bugetul local in calitate de proprietar exclusiv al spatiului cu destinatia de locuinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Impozit, scutiri pentru persoane cu dizabilitati ionut7776 ionut7776 bună..a-și avea o nelămurire...Am auzit ca în 2016 s-a dat o lege prin care,în casa în care exista o persoana cu dizabilități,este scutita de ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)