avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noua lege a infiintarii asociatiilor de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noua lege a infiintarii asociatiilor de proprietari

Buna ziua,
As dori sa aflu daca s-a modificat legea asociatiilor de proprietari si daca DA,
- din ce data intra in vigoare ?
- au aparut si normele de aplicare ?
De asemenea, va rog sa-mi spuneti numerele actelor normative si numarul monitorului oficial in care au aparut.
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ligadiangeli , utilizator 19:49, 4 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista proiect de modificare disp L nr 230/2007 dar care ca si multe alte acte normative asteapta sa fie aprobat
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociația de proprietari Dannaned Dannaned La ședință asociatiei de proprietari nu s a întrunit numărul de jumătate+1 din nr de apartamente, iar pe ordinea de zi aveam igienizarea scării. Cum ... (vezi toată discuția)
Legea pt copiii sub 7 ani iusty75 iusty75 Buna ziua! S-a aprobat cumva in Parlament legea prin care copiii sub 7 ani sunt scutiti de plata la intretinere? Multumesc! (vezi toată discuția)
Modificare legea 230/2007 marely marely Buna dimineata, S-a dat pe forum acum cateva zile o modificare a Legii 230/2007 am rugamintea sa imi comuniati in care monitor s-a publiat ... (vezi toată discuția)