avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cadastru si intabulare

Buna ziua.
Am la tara o casa din paianta pe numele părinților. Undeva prin anii 70-80 ,tata a mai construit doua camere ,tot din paianta. In schita casei, nu sunt prinse acele doua camere si nici cadastru sau intabularea nu sunt facute.
As vrea sa obtin avizele si tot ce trebuie pentru a construi cele doua camere din bca plus o mansardă.
Cum este mai bine?
Sa demolez cele doua camere si apoi sa fac cadastru,obținând doar autorizatia de contructie sau sa fac cadastru cum este acum si sa obtin toate documentele ,inclusiv cel de demolare ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:15, 4 Septembrie 2017
Buna ziua,
La momentul dezbaterii succesiunii veti solicita accesiune imobiliara pentru acele camere.
Dupa aceia solicitati autorizatie de construire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesiune , superficie , proprietate ? mars_on_line mars_on_line Trei cuvinte f. importante.Sfatuiti-ma si pe mine in urmatoarea speta :In anul 1992 am construit la etajul casei parintesti un apartament format din 2 camere ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fara autorizatie de constructie ConCris ConCris Problema sta in felul urmator: Tatal meu a avut o casa le curte construita in anul 1957 constructia fiind din paianta. Acum 10 ani casa a inceput sa se darame ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie casa kyle kyle Buna ziua, In februarie 2011 am cumparat un teren la tara. Pe teren se gaseau o casa batraneasca din paianta de 48 m patrati (in pericol de prabusire) si o ... (vezi toată discuția)