avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... DIZOLVAREA UNEI ASOCIAȚII DE LOCATARI DIN BLOC ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

DIZOLVAREA UNEI ASOCIAȚII DE LOCATARI DIN BLOC ANL

Buna ziua. Sunt președintele unei asociații de locatarii al unui bloc ANL.
In urma adunării generale am decis sa desființăm asociația pe motivul ca nu își îndeplinește funcțiile pentru care a fost înființata. Am decis ca facturile 3 la număr sa fie preluate de o persoana și restu sa ne obligam la plata. Problema de care m-am lovit este ca nu am găsit nici un model de cerere. Știe cineva unde pot găsi un model de cerere care trebuie completat spre a fii trimis la judecătorie pentru dizolvare?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:55, 4 Septembrie 2017
...am decis sa desființăm asociația pe motivul ca nu își îndeplinește funcțiile pentru care a fost înființata.

Ce inseamna mai exact ... pe motivul ca nu își îndeplinește funcțiile pentru care a fost înființata.?
Persoana care va prelua cele trei facturi ce "statut" va avea? Cum adica va prelua, in ce baza?
Apoi, cum explicati - ...și restu sa ne obligam la plata. V-ati gandit bine la consecinte? Nu observati ca, chiar in cadru' organizat sunt peste tot restantieri, Ce o sa faceti cand unul sau altul dintre vecini nu-si achita costurile, dintr-un motiv sau altul? Ce o sa faceti cand suma restantelor va fi atat de mare incat nu o sa va mai puteti achita cele 3 facturi si furnizorii o sa "taie" utilitatea?
Ma rog, daca tot ati hotarat, "pasarea pe limba ei piere" !

Mergeti la judecatorie si intrebati-l pe judecatorul delegat despre toate acestea,
Apoi un rol f. important are proprietarul de drept al locuintelor. Pe acestia din urma i-ati informat/consultat? Aveti avizul lor?
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie adunare intre membrii asociatiei portocala142002 portocala142002 Daca am nevoie de o semnatura pentru un sediu social (unde nu-mi desfasor activitatea) de la presedintele de asociatie si el refuza sa mi-l de`a pe motiv ca a ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Documentele necesare asociatiilor de proprietari pentru a actiona in instanta rauplatnicii? Claudia_brt Claudia_brt buna ziua! care sunt documentele necesare asociatiei de proprietari pentru a actiona in instanta de judecata proprietarii restantieri? mulrumesc! (vezi toată discuția)