avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil pe baza veniturilor din ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil pe baza veniturilor din strainatate.

Buna ziua,

Eu si sotia lucram in Anglia cu forme legale de peste 12 luni. In curand o sa avem un bebelus si ne gandim sa revenim in Romania. In ce conditii sotia poate beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?

Va multumes.
Cel mai recent răspuns: Dorin321 , utilizator 18:18, 7 Ianuarie 2018
Din Romania?
Cel mai bine intrebati la AJPIS.
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul la indemnizatie crestere copil? Strelitzie17 Strelitzie17 Am lucrat in Anglia pe o perioada de 1,2 ani.Ma intorc in tara in aprilie.Copilul vine pe lume la sfarsitul lui octombrie.Pot primi ajutor de indemnizatie si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copi Laurluca Laurluca Buna ziua,momentan lucrez in strainatate,sunt însărcinată în 15 saptamani,daca ma întorc în tara,în ce conditii pot beneficia de indemnizație crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului zizike zizike buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea; eu si sotia muncim in prezent in Anglia,sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)