avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O întrebare - schimbare titular contract ENEL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O întrebare - schimbare titular contract ENEL

Buna ziua trebuie sa schimb contractul de la enel ca vechiul contract era pe tata meu care a deceda si cei de la enel imi cer o copie dupa un act care atesta dreptul de folosinta asupra spatiului.Ce am de facut.Va astp un raspuns.Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: exu , utilizator 19:42, 4 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca sunteti in termenul de un an sa solicitati la un notar certificat de calitate de mostenitor.
Daca a trecut acest termen sa dezbateti succesiunea fie la notar fie (daca sunt mai multi mostenitori si nu va impacati) in instanta.
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
in 2010 a decedat si sunt singur .Eu sa inteleg ca voi ramane fara curent electri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)
Plata facturilor emise în numele persoanei decedate Danielaivana Danielaivana Buna ziua. Am o situație în ceea ce privește continuitatea unui contract de furnizare energie electrică. În speță, exista casa de la țară, inca pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat sa procedez in urmatoarea situatie: Santem cinci frati,toti in varste de peste 55 ani si nu am ... (vezi toată discuția)