avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren mai mult la măsurătoarea topometrică. Ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren mai mult la măsurătoarea topometrică. Ce soluție există pentru întabulare?

Proprietatea de 660 mp, nu are act de proprietate. Am obtinut un Ordin al prefectului privind posesia acestuia (care tine loc de act de proprietate). Pentru intabulare, s-au efectuat masuratorile topometrice, care au scos in evidenta un plus de 172 mp. De la cadastru s-a specificat ca in urma masuratorilor nu se poate face intabularea datorita celor 172 mp in plus. Ce solutie exista pentru intabulare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: simudal , utilizator 12:13, 25 Septembrie 2018
Buna seara,
Solicitati rectificarea ordinului prefectului la adevarata suprafata.
Multumesc pentru raspuns. Acum este alt prefect.
Buna seara,
Institutia estre aceiasi doar persoanele difera. Legea nu s-a schimbat.
Asa este. Multumesc mult.
Am primit raspuns negativ. Nu se poate rectifica acest ordin, deoarece suprafata reiesita prin masuratoare depaseste 10% din cea alocata, aducandu-se ca argument art. 36 alin. (2) din Legea nr. 18/1991. Ca atare, vad ca nu pot intabula acest teren, desi am cerut doar suprafata din Ordinul emis de Prefectura Ploiesti. Oare ce se mai poate face???

Alte discuții în legătură

Teren mai mult la masuratoarea topometrica. simudal simudal Proprietatea cu suprafata de 660 mp, nu are act de proprietate. Am obtinut un Ordin al prefectului privind posesia acestuia (care tine loc de act de ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului- refuz prefectura ilfov ptr masuratori iris_sweet22 iris_sweet22 Buna seara, ma confrunt cu o mare problema, am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu cateva lamuriri . Locuiesc in Com Pantelimon, parintii mei detin ... (vezi toată discuția)
Actualizare intabulare marc55 marc55 Buna ziua. In anul 2005 am facut la oficiul de cadastru incheierea de intabulare a unei proprietati obtinute in uram actului de vanz -cump.aceasta a fost ... (vezi toată discuția)