Buna seara! Am cumparat o masina, cu contract de vanzare cumparare, si am pierdut cartea de identitate inainte de a o inmatricula. Am inteles ca pentru a obtine duplicatul CIV, proprietarul trebuie sa faca o cerere la R.A.R. Stiti cumva daca cererea o fac eu, sau trebuie sa o faca fostul proprietar (numele lui era trecut in CIV)?
fiindca s-a mai discutat: sunteti proprietar daca aveti contract intocmit cf codului fiscal iar masina este inscrisa la directia de taxe si impozite locale.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De la momentul incheierii dreptului de transfer drept de proprietate asupra vehiculului ati preluat calitatea de proprietar cu drepturile si obligatiile aferente
Demersurile pentru obtinere CIV urmeaza sa le realizati dv in baza contractului de vanzare cumparare
Cod rutier
edy_irinel
am cumparat o motocicleta fara carte de identitate.ce fac?
am contractul de vanzare cumparare,am talonu dar nu am cartea de identitate pt ca este ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare
nelucotos
BUNA... VREAU SA INMATRICULEZ O MASINA MAZDA, MASINA ESTE DIN ITALIA, ARE EURO4, AM FACUT PROGRAMARE LA RAR, AS VREA SA STIU CAND MERG LA RAR CE DOCUMENTE ... (vezi toată discuția)