avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare autoutilitara cu actele pierdute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare autoutilitara cu actele pierdute

Am gasit o autoutilitara de vanzare, dar proprietarul sustine ca nu mai are nici un act, ca le-a pierdut. Cum se pot obtine actele? Se poate cumpara si eventual inmatricula de catre cumparator? Masina este inscrisa in RO.
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 10:10, 14 Noiembrie 2014
Si nu va "miroase" a nimic in neregula? Cartea de identitate se obtine in duplicat de la R.A.R. de catre proprietar, cu actele lui de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine e proprietarul ? NeamtuA NeamtuA Buna seara! Am cumparat o masina, cu contract de vanzare cumparare, si am pierdut cartea de identitate inainte de a o inmatricula. Am inteles ca pentru a ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)
Cod rutier edy_irinel edy_irinel am cumparat o motocicleta fara carte de identitate.ce fac? am contractul de vanzare cumparare,am talonu dar nu am cartea de identitate pt ca este ... (vezi toată discuția)