avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit realizat prin contract de consultanta ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit pe venit realizat prin contract de consultanta cu EC

As dori sa descriu urmatoarea situatie:
- un cetatean roman, rezident fiscal intr-o tara UE, presteaza un contract temporar de consultanta (expert evaluator in proiecte stiintifice), iar venitul respectiv este platit intr-un cont bancar din Romania. Alegerea sa ca si expert este determinata de cetatenia romana si nu de rezidenta in statul UE, unde este angajat full time si unde plateste impozitul pe venitul realizat in acel stat. In aceste conditii, ce declaratie de impozit pe venit trebuie sa completeze si sa depuna la organul fiscal din Romania unde figureaza cu domiciliu permanent ?
Ultima modificare: Luni, 4 Septembrie 2017
MConst, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate face reintregirea familiei in romania, eu avand drept de sedere in alt stat ue? ciordyx ciordyx buna ziua! sunt cetatean roman, cu domiciliul in alt stat UE, casatorita cu un cetatean non-UE. intrebarea mea e simpla: pot face reunire de familie in ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean albanez teo87 teo87 Buna ziua ma numesc teodora si sunt logodita cu un cetatean albanez de un an jumatate, locuim amandoi in Anglia momentan dar am vrea sa oficiem casatoria in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru persoana cu resedinta in strainatate draser draser O persoana cu domiciliul in Romania si care are resedinta si in strainatate poate sustine examenul pentru obtinerea permisului de conducere in orasul unde are ... (vezi toată discuția)