avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Master Criminalistica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Master Criminalistica

Buna seara...daca am un master in stiinte penale si criminalistica, dar facultatea am facut o in alt domeniu( nici nu am urmat academia de politie)...ma juta cu ceva daca as dori sa optez pt un loc de munca in criminalistica?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:11, 5 Septembrie 2017
Dati detalii despre ce facultate ati urmat: drept, sociologie, psihologie, medicina, fizica, chimie? De ex. cerintele pentru un criminalist specializat in balistica sunt altele decat pentru un criminalist specializat in expertiza scrisului de mana. Cu o facultate de limba romana sau de limbi straine puteti face de ex. stilometrie. Ted Kaczynski a fost prins stilometric.

Iar ocupatia de criminolog are alte cerinte.
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Referitor la cariera de criminalist Adrianahoj Adrianahoj De mult timp am vrut sa inaintez in cariera de criminalist dar am niste nelamuriri, nestiind pe nimeni cu acest interes. Exista un program zilnic sau se ... (vezi toată discuția)
Master criminalistica in bucuresti? ot20mat ot20mat ce mastere pe criminalistica pot urma in bucuresti? eventual chiar si curs postuniversitar.... dar strict pe aceasta specializare. si in 2009.. de fapt cat ... (vezi toată discuția)