avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Despre profesia de consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Despre profesia de consilier juridic

Buna seara,as dori sa stiu unde trebuie sa ma inscriu pentru stagiul de 2 ani in cadrul profesiei de consilier juridic stagiar?
Cel mai recent răspuns: Virginiaioana , utilizator 16:18, 26 Octombrie 2017
La Colegiul Consilierilor Juridici din judet.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
Virginiaioana, utilizator
Buna ziua,as dori sa mai stiu daca in perioada celor 2 ani inscrisa ca si consilier juridic stagiar va trebui sa platesc ceva?imi vor asigura ei indrumator?
Buna seara,
Ca sa ma pot inscrie in Colegiul Consilierilor Juridici ca si consilier juridic stagiar este nevoie sa fiu angajata ca si consilier juridic?mentionez ca anul acesta am terminat facultatea si sunt licentiata in drept si nu sunt angajata pe domeniu.
O seara buna!
Buna ziua, da, este nevoie sa fiti angajata pe functia de consilier juridic, trebuie platita cotizatie si nu vi se asigura indrumator, dar veti fi sprijinita in gasirea unuia, dupa caz.
Ultima modificare: Joi, 26 Octombrie 2017
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Cum se ajunge consilier juridic? claudia elena claudia elena Buna ziua....Fiti draguti in anul 2007 am terminat facultatea si am dat si licenta in acelasi an....Pana in prezent nu am profesat ca nimic....Vroiam sa va ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a deveni consilier juridic? evadne24 evadne24 Din momentul in care am terminat Facultatea de Drept, ce anume trebuie sa fac pentru a deveni consilier juridic ? Care sunt conditiile efectuarii stagiului ... (vezi toată discuția)