avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Propietatea privata si drumurile judetene
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Propietatea privata si drumurile judetene

Drumurile judetene in renovarea drumului judetean ,muncitorii cu utilajele lor mi-au intrat pe pamant si au facut gropi pe propietate mea . Am drept sa cer despagubire/reparatii ?
- cam asa ar arata schematic , distanta e regulamentara intre gard si drum iar ei mi-au intrat pe propietate si au facut paguba .
[ link extern ] .
Ultima modificare: Marți, 5 Septembrie 2017
Roloco, utilizator

Alte discuții în legătură

Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime). oare cum aflu cand se va asfalta, sau daca se va asfalta vreodata? vioricaw vioricaw Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul Ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime). Sunt afectati peste ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime, pe drum necuratat Geta_C Geta_C Buna! As avea o intrebare, poate prosteasca, dar aseara cand ne intorceam acasa, am coborat o panta (locuim la 9 km de oras), foarte incet, pana am ajuns in ... (vezi toată discuția)