avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul Ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime). Oare cum aflu cand se va asfalta, sau daca se va asfalta vreodata?

Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul Ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime).

Sunt afectati peste 11,500 locuitori ai acestei comune, care folosesc acum un drum ocolitor pierzand in plus cam 20 minute zilnic ocolire cu masina.

Oare cum aflu cand se va asfalta sau daca se va asfalta vreodata acest Drum Judetean?

Exista vreo obligativitate ca drumurile judetene in jud Ilfov sa fie asfaltate?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum trebuie actionat? alanda alanda Buna ziua tuturor, Nu stiu daca acesta este locul potrivit pentru a posta (si imi cer scuze daca am gresit) problema mea, si nu numai a mea. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Exista o lege care sa oblige autoritatile locale sa construiasca un drum de acces pana la drumul principal? Hagenuk Hagenuk Buna ziua tututor, Locuiesc intr-una dintre cele 8 case construite intr-o zona fara drum de acces ( este numai un drum de pamant impracticabil pe timp ... (vezi toată discuția)
Acident rutier grav datorat unei gropi in carosabil Ionatan Ionatan Acidentul s-a datorat unei gropi cu adancimea de 1 metru si cu o diametru aproximativ tot de un metru. Aceasta groapa se afla banda de circulatie (in mijloc) ... (vezi toată discuția)