avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista o lege care sa oblige autoritatile locale sa ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista o lege care sa oblige autoritatile locale sa construiasca un drum de acces pana la drumul principal?

Buna ziua tututor,

Locuiesc intr-una dintre cele 8 case construite intr-o zona fara drum de acces ( este numai un drum de pamant impracticabil pe timp ploios si iarna) in comuna Sanpentru, judetul Brasov. As dori sa mentionez ca 7 case din cele 8 construite, sunt locuite. Exista vreo lege care obliga Primaria sa construiasca un drum de acces (macar pietruit), drum care are in jur de 500 de m pana la drumul principal asfaltat?

Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:36, 14 Mai 2012
Urmeaza alegerile si puteti sa discutati cu cei ce candideaza sa prinda in viitorul lor program si realizarea acestui drum. Dumneavoastra-i sustineti in campanie iar ei vor rezolva problema drumului de acces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime). oare cum aflu cand se va asfalta, sau daca se va asfalta vreodata? vioricaw vioricaw Drumul judetean de pamant de acces catre o comuna din judetul Ilfov a devenit complet impracticabil (gropi de 1-2 metri adancime). Sunt afectati peste ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie actionat? alanda alanda Buna ziua tuturor, Nu stiu daca acesta este locul potrivit pentru a posta (si imi cer scuze daca am gresit) problema mea, si nu numai a mea. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dati in judecata pentru ca si-au construit singuri un pod furgim furgim Va rog sa cititi povestea si comentariile din linkul de mai ... (vezi toată discuția)