avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Înfiintare PFA pentru cadru tehnic PSI si SSM
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Înfiintare PFA pentru cadru tehnic PSI si SSM

Buna ziua!

As dori sa stiu, daca pot infiinta pfa pentru a desfasura activitati de cadru tehnic PSI si SSM, daca am obtinut certificatul de absolvire de 80 de ore.
Care sunt conditiile? Trebuie si certificat de abilitare pentru SSM,de la ITM?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:32, 5 Septembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti nelamuriri punctuale, legate de prevederile legislative, formulati intrebarea, la obiect.
Pentru studiu - Legea ssm nr. 319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, art. 6,8,9 si HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare, art.12-56.
Cu pregatirea de 80 de ore in domeniul ssm nu puteti presta activitati ca SEPP cu PFA inregistrat la Registrul comertului. Puteti fi cel mult lucrator desemnat cu activitati de prevenire si protectie la o firma, in cadrul unui SIPP/ SEPP
Neavand pregatire in domeniul psi-su (cursurile de 80 de ore sunt in domeniul ssm) nu puteti presta activitati in domeniu cu respectarea Legii psi nr. 307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa firma de protecta muncii ssm CristinaBaltaretu CristinaBaltaretu Buna. As vrea sa fac un curs de Protectia Muncii (SSM) si apoi sa imi deschid PFA in acest domeniu. As vrea sa va intreb daca este posibil in Romania sa fii ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi b.vlad b.vlad Buna ziua, Tatal meu are o firma de prestari servicii in domeniul protectiei muncii si as vrea sa ii calc pe urme. As vrea sa stiu ce cursuri trebuie sa ... (vezi toată discuția)